Pirineus 2020 - Vall de Boí - Pagina personal Sebastià Laborda

Vaya al Contenido

Pirineus 2020 - Vall de Boí

Viatges
Pirineus 2020
En el mes d'agost de 2020 hem estat 8 dies al Pirineu. Ens hem allotjat al Hostal La Plaça de Erill la Vall, un establiment situat al costat de l'esglesia roamica de Santa Eulalia de Erill. Es una ubicació privilegiada. Recomanem menjar al establiment, es tot un luxe.

Erill la Vall, va estar el nostre punt de partida de totes les excursions i activitats que varem du a terme. Per un millor seguiment de tot el que varem fer, aniré fen apartats dins la pagina, de les activitats que varem fer aquest dius.

VALL DE BOÍ
Varem fer 2 caminades dins la vall, la primera sortin de Durro fins a l'ermita de Sant Quirc de Durro, uns 1,5 Km. de distancia, i la segona, ja dins el Parc Nacional d'Aiguestortes i llac de Sant Maurici, varem anar desde el Planells d'Aiguestortes fins l'estany Llong, una distancia de 4,3 Km. (tenir en compte que anar i tornar es el doble de distancia).

També varem visitar el Centre de Fauna de El Pont de Suert visita molt recomanble, sobretot si es va amb nens, ja que al Centre et deixen tocar les truites de riu que crien per repoblar els rius del voltant. També es pot veure unes lludrigues, tritons del Montseny, etc.


Regreso al contenido